No perdem la nostra essència

Però no perdem l’essència si no ho volem. Qui la vol mantenir, pot fer-ho. Amb moltes dificultats, sí. Hores de feina i infinita organització. Sense dormir, amb nervis, angoixa, tristesa. Treballant en equip, demanant la col•laboració de les famílies que s’ho puguin permetre, confiant les unes amb les altres.

La desaparició dels períodes d’adaptació, dels espais d’alletament, amb l’excusa Covid, no és acceptable.
No acompanyar ni cuidar les emocions dels infants, no oferir proximitat (amb mascareta, sí) amb l’excusa covid no és acceptable. I qui ho fa ara, és que abans ja ho feia. Perquè sí, ens estan posant les coses molt difícils, però l’essència que tenim no la perdem si no ho volem.

Tot ha canviat, el dia a dia a les escoles bressol ara és diferent i no ens agrada. No podem dur a terme el projecte educatiu amb el qual creiem, no podem oferir el mateix que oferíem abans, però l’acompanyament i el tracte directe amb els infants i les seves famílies (malgrat les dificultats) no deixa de ser proper, empàtic, acollidor, intens i bonic.

L’essència no es perd gràcies a les grans treballadores que hi ha i que són conscients de la
importància de la feina que fan. Que es cuiden entre elles i se sostenen quan cal. Està sent molt
dur. Gràcies a totes per l’esforç que esteu fent i gràcies a les famílies per la confiança, l’escalf i
l’ajuda.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>